Studio Siska | Aanbod
16137
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16137,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

AANBOD

Hoe ziet een begeleiding op maat eruit? Hoe kunnen we samenwerken rond jouw vraag? Hieronder een overzicht van het aanbod bij Studio Siska.

EFFECTIEF SAMENWERKEN IN TEAM

Komt de kwaliteit van het werk in gedrang door een (sluimerende) conflict? Nood aan tools om besluitvorming en onderlinge communicatie in je team te verbeteren? Of staan jullie voor een transitie die andere aanpak vraagt?

 

We ontdekken nieuwe tools om beslissingen te maken en conflicten aan te pakken. Focus ligt op verbeteren van onderlinge relaties en vergroten van bewustzijn van de groep. Met als doel kwaliteit van het werk te verhogen en ruimte te maken voor creativiteit en innovatie.

Duur: afhankelijk van de vraag
Wie: teams uit profit & non-profit
Waar: ter plaatse of in onze Studio in hartje Brussel

OUT OF OFFICE

Nood om even de dagelijkse hectiek op kantoor achter je te laten?

 

We verkassen naar een rustige plek ver van alles en gaan terug naar de essentie en het waarom van jullie werk. Even bijtanken aan de bron om daarna productiever dan ooit weer aan de slag te gaan.

Duur: 2 dagen
Wie: teams uit profit & non-profit

TALENT IN TEAM

Ontdek je talenten en die van je collega’s en zet ze in op de werkvloer want talent is een duurzame en hernieuwbare energiebron.

 

Vanuit een innovatieve kijk op talent, gaan we in gesprek en ontdekken we onderbelichte en nieuwe kanten van elkaar. Een bruisende dag die de motivatie en de energie van je team aanwakkert.

Duur: 1 dag (combineerbaar met supervisie)
Wie: teams uit profit & non-profit
Waar: ter plaatse of in onze Studio in hartje Brussel

INCLUSIE IN PRAKTIJK

Onze maatschappij verandert in sneltempo. Superdiversiteit is een realiteit.

 

Aan de hand van innovatieve kaders (TOPOI/PEACE/Intersectionality/…) en praktijkvoorbeelden zoeken we uit welk verschil jij in deze samenleving wil maken en hoe. Daarnaast staan we stil bij onze eigen gevoelige zones en blinde vlekken in interculturele ontmoetingen.

 

Deze dag is een stap naar bewustwording zodat we verschil leren omarmen in plaats van het te vermijden of te verwensen. En dat is dan weer een stap richting een waardevol verschil maken in deze diverse maatschappij.

Duur: 1 dag (combineerbaar met supervisie-traject)
Wie:  professionals die een verschil willen maken
Waar: ter plaatse of in onze Studio in hartje Brussel

BEGELEIDING OP MAAT

Heb je een vraag die niet direct in een hokje past?

 

Ik luister graag en daarna verkennen we hoe een begeleiding op maat er kan uitzien. Dit is voor mij een ideaal scenario. Ik hou van uitdagende vragen die een creatieve en eigenzinnige aanpak vragen. Samen een passend traject ontwerpen,  daar krijg ik tonnen energie van. Die energie deel ik graag met jou.

KOFFIE EN/OF THEE MET SISKA

Welkom in onze Studio (in hartje Brussel). We maken kennis, drinken koffie en/of thee. Samen zoeken we naar de kern van jouw vraag en gaan naar de plek waar groei ontstaat.

Wie: zoekt die vindt
Waar: in onze Studio in hartje Brussel
*kennismakingssessie is gratis

In 2018 is de gemeente Molenbeek met Studio Siska in zee gegaan voor een op maat begeleidingstraject om de drijvende krachten van burgerinitiatieven weerbaarder te maken in onze prestatiegerichte maatschappij. Bleek al snel dat niet enkel onze deelnemers maar ook wijzelf inzichten verwierven in 'omgaan met elkaar', in tijd nemen voor elkaar én onszelf. Want enkel door aandacht te hebben voor de wereld rondom ons en de zielenroeselen binnen onszelf kan je samen bouwen aan een gedeelde maat-schappij. Kortom, wat je voor ons betekende was van grote waarde. ( T. Vanden Eynde- gemeente Molenbeek)

NETWERK

SAMENWERKINGEN

Studio Siska is als eenmanszaak stevig ingebed in een breed netwerk van andere procesbegeleiders, organisatieadviseurs en coaches. Daarnaast werk ik nauw samen met improvisatie acteurs, visual facilitators & service designers.

EXTRA INZET VOOR JOU

De verbinding met dit netwerk helpt om jouw vraag vanuit verschillende hoeken te benaderen en aan te pakken. Bij grotere projecten of bij vragen die buiten mijn expertise vallen doe ik graag beroep op deze collega’s, allen experten in hun vak. Bovendien heb ik nauwe contacten met native Franstalige en Engelstalige collega’s.

Top