Studio Siska | Opleidingstraject Besluitvorming
16727
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16727,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Opleidingstraject Besluitvorming

 

Als antwoord op de vraag: ‘hoe kunnen we als overheidsorganisatie meer gedragen besluiten nemen?’ ontwikkelde Studio Siska samen met Olivier Chaput een tweetalige opleiding op maat. In deze praktijkgerichte opleiding reiken we 2 praktische werkwijzen aan om beslissingen in team te nemen via Consent en Deep Democracy. Deze opleiding wordt gecombineerd met 2 individuele coaching ‘on-the-fly’-sessies.  Tijdens de coachingsessies passen de deelnemers wat ze leerden uit de opleiding toe op de werkvloer en zijn wij erbij als coach om mee voor te bereiden, te observeren en te supporteren. Na afloop bespreken we hoe het liep en waar er nog ruimte is voor groei.

 

Het traject is tweetalig ( NDL /FR)  en werd ontwikkeld in opdracht van een Brusselse overheidsorganisatie. Momenteel zijn er al 4 teams ( waaronder het directieteam) gevormd en staan er nieuwe opleidingen gepland.

Top