Studio Siska | Teamcoaching
16746
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16746,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Teamcoaching

Voorjaar 2022: begeleiding van een Brussels kunstenaarscollectief met als doel op een duurzame manier verder te evolueren en te ontwikkelen als collectief. In co-creatie met de oprichters werkten we toe naar een dag waarop we met de (kern)leden reflecteerden en knopen doorhakten . Het ontwerp van de dag gebeurde samen met de initiatiefnemers zodat de dag zoveel mogelijk de eigenheid van het collectief weerspiegelde.  Siska waakte als procesbegeleider over het programma en voortgang van het traject en zorgde ervoor dat iedereen openhartig kon spreken met een evenwichtige inbreng van alle aanwezigen.

 

Voorjaar 2021: begeleiding van een Brusselse vzw rond een gevoelig en lang aanslepend vraagstuk in het stafteam. Aan de hand van Deep Democracy gesprekstools en oefeningen uit de verbindende communicatie creëerden we een veilige context waarin de teamleden met elkaar in gesprek gingen en waar er gezegd werd wat er moest gezegd worden. Focus lag op verbinding met elkaar maar ook op introspectie en persoonlijke groei van de teamleden. Deze begeleiding gebeurde in samenwerking met Marie Deleener.

 

 

Top