Studio Siska | Welkom!
Hey, welkom op de website van Studio Siska. Ik ben Siska en ik ben trots. Ik bouwde Studio Siska. Studiosiska.be is de verzamelplaats van alles waar mijn onderneming voor staat. Studio Siska is de professionele plek waar ik mij als procesbegeleider en adviseur rond leren en ontwikkelen uitleef. Al 10 jaar ben ik bezig met deze thema’s en nog het liefst in contexten waarin diversiteit alomtegenwoordig is. Anderen begeleiden in hun groei, helemaal mijn ding! Met Studio Siska bundel ik mijn ervaring en expertise in een eigen onderneming. Waarmee kan ik jou helpen? Welke aanpak mag je verwachten? Wie ben ik en wat zijn mijn troeven? Met wie heb ik reeds gewerkt? Ik vertel het je graag via deze website. Op deze blogpagina deel ik mijn inspiratiebronnen. Ik ga er in gesprek met collega’s uit het vak en schrijf neer wat al dan niet werkt in de praktijk. Ik deel graag verhalen en ideeën die mij raken. Heb je een vraag? Contacteer mij.
15911
post-template-default,single,single-post,postid-15911,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Welkom!

Welkom!

Hey, welkom op de website van Studio Siska.
Ik ben Siska en ik ben trots. Ik bouwde Studio Siska.

Studiosiska.be is de verzamelplaats van alles waar mijn onderneming voor staat. Studio Siska is de professionele plek waar ik mij als procesbegeleider en adviseur rond leren en ontwikkelen uitleef. Al 10 jaar ben ik bezig met deze thema’s en nog het liefst in contexten waarin diversiteit alomtegenwoordig is. Anderen begeleiden in hun groei, helemaal mijn ding! Met Studio Siska bundel ik mijn ervaring en expertise in een eigen onderneming.

Waarmee kan ik jou helpen? Welke aanpak mag je verwachten? Wie ben ik en wat zijn mijn troeven? Met wie heb ik reeds gewerkt? Ik vertel het je graag via deze website.

Op deze blogpagina deel ik mijn inspiratiebronnen. Ik ga er in gesprek met collega’s uit het vak en schrijf neer wat al dan niet werkt in de praktijk. Ik deel graag verhalen en ideeën die mij raken.

Heb je een vraag? Contacteer mij.

Studio Siska
info@studiosiska.be


Top