Studio Siska | Herfstwroeten
16665
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16665,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

HERFSTWROETEN

Jij…

… een wroetende creativiteitszoeker die deze herfst dicht bij zichzelf op avontuur wilt gaan.

… een ideeënfontein die haar diepe wensen graag wil vangen in passende potjes.

… die eigenlijk geen zomer heeft gehad en nu tussen de herfstbladeren wilt spelen.

… een bruisend vat vol van pruttelende ideeën, die zin heeft om het eens concreet te maken.

… een projectenstoomtrein die traag op gang komt en wil leren vertrouwen dat het wel komt.

… met een creatieve baby die je tot leven wil wekken.

… die bibbert bij het idee van mislukking, maar nog harder beeft bij het idee van succes.

… ergens in den bocht je creativiteit kwijtgeraakt en klaar om deze herfst zachtjes de draad terug op te pikken.

… die zo lelijk kan spreken over je eigen ideeën en in de herfstzon wat zachter wilt worden.

… die afgelopen maanden zo ontzettend productief heeft zitten wezen en die nu gewoon wilt spelen.

… op zoek naar de moed om imperfect te maken en er vervolgens ook trots mee wilt zwaaien.

… die prikkelingen zoekt om aan de slag te gaan, zonder blikken van buitenaf.

Na 3 magische Wroetedities

nodigen we jou uit om samen te gaan

HERFSTWROETEN

Elke maandagochtend:

Ploegen we zwetend je creatieve schatten om. Zaaien wat speelse creativiteit hier en daar. Laten onze grond rusten wanneer de tijd het vraagt.

Leunen achterover en observeren met een glimlach. En plukken vervolgens de vruchten. Of helemaal achterstevoren, binnenstebuiten en ondersteboven. Dat kan ook.

Een maandag-ochtend-clubje dat samen met jou intenties plant voor de week. En tussendoor wat experimentjes. Met vallen en opstaan. Tot we de smaak te pakken krijgen. En teder kunnen zwaaien naar onze wilde woeste creatieve zelve.

Als jij bij bovenstaande te lezen, spontaan begint te kwispelen & nu al zin hebt om eraan te beginnen? Lichtjes angstig maar vooral hoopvol blinkt? 

Dan is HERFSTWROETEN misschien wel iets voor jou!

RODE DRAAD

The Artist’s Way is onze grote inspiratiebron, we volgen het boek niet stap voor stap maar laten ons leiden door een aantal tools en basisideeën die auteur, Julia Cameron heeft ontwikkeld.

 

Ook de magische verhalen van Clarissa Pinkola Estès tonen ons de weg.

 

En ons eigen gewroet. Want dat doen we in ons eigen leven best wel veel.

 

Daarnaast zetten we alle tools in die wij meedragen in onze coachkoffer en waarvan we denken dat het voor jou een verschil kan maken. Verwacht je dus aan een mengeling van procesbegeleiding, clownerie, focussen, hekserij, meditatie, Deep Democracy…

 

Altijd vanuit zachtheid met lef.

 

Met jouw persoonlijk proces centraal.

INBEGREPEN

Individuele doe- en reflectieopdrachten

 

Een accountabilityclubje

 

Creatieve maandagochtenden waarin je je intenties stelt om de week goed te beginnen

 

Het boek The Artist’s Way van Julia Cameron

 

Een individueel coachgesprek in de loop van het traject

 

Toegangsticket voor de artistieke wroetplaats ‘Berenklauw en Maneschijn’

 

Siska en Tessa als persoonlijke creativiteitscheerleaders en -herders.

De herfst is voor mij de tijd om steeds meer naar binnen te keren. Herfstwroeten heeft dat intenser dan ooit gemaakt. Het zorgde voor meer wakkerheid in mijn dagen, en bewust zelf richting geven aan wat ik meer in mijn dagdagelijkse leven wens te integreren. Niet alleen in de toekomst maar ook heerlijk nu.
(deelnemer Herfstwroeten 2020)

PROGRAMMA

We komen elke maandagochtend online samen en planten dan onze intenties voor de week. We experimenteren en wroeten. Met vallen en opstaan.

Elke week wroeten we in een ander thema, we kozen deze thema’s zorgvuldig uit omdat ze ons persoonlijk raken op ons creatieve pad.

We wroeten in :

innerlijke seizoenen – creatieve kind – ruimte – innerlijke criticus – (com)passie –  intuitie – imperfecte discipline – wilde natuur – vertrouwen & loslaten

Na elke online-sessie in groep, krijg je een doe-en reflectie of leesopdracht voor die week. Daarnaast moedigen we elkaar aan om elke ochtend ‘Morning Pages’ te schrijven.

PRAKTISCH

Wat? 10 online sessies + tussentijdse doe & reflectie-opdrachten

 

Wanneer? 10 maandagochtenden

 

Data? 11/10 – 18/10 – 25/10 – 8/11- 15/11- 22/11 – 29/11 – 06/12 – 13/12 – 20/12

van 8u30 tot 10u

 

Voor wie? Je wroet graag en wil je  eigen creatieve ritme (terug) vinden. Bovendien heb je geen schrik om ‘het werk’ te doen.

 

Locatie? Na inschrijving ontvang je van ons een Zoomlink en een gepersonaliseerd postpakket bij jou thuis.

 

Contact: info@studiosiska.be of info@wroeten.be

Zomerwroeten geeft je effectief die beloofde schop onder je kont, en zalft dan met veel mildheid en creativiteit. Het traject was verfrissend, uniek en authentiek, met straffe begeleiding door Tessa en Siska. Zomerwroeten heeft er voor gezorgd dat ik vandaag - met meer focus dan ooit - bezig ben met datgene waarvan ik vind dat het mijn aandacht verdient. Dankjewel! (deelnemer Zomerwroeten 2020)

KOSTPRIJS

Basis (€ 485 incl. btw )

 

Medium (€ 645 incl. btw )

 

Maxi (€ 965 incl. btw )

 

We kiezen ervoor om gedifferentieerde prijzen aan te bieden voor dit traject. Op deze manier houden we het zo fair en toegankelijk mogelijk voor alle deelnemers (en begeleiders). Kies daarom zelf welke prijs jij kan geven: een basis, medium of maxi prijs.

 

Als je wat meer financiële ruimte hebt of je organisatie betaalt dit traject voor jou, kan je ervoor kiezen om een maxi tarief te kiezen die dan een plekje kan garanderen voor andere deelnemers.

 

Indien de voorgestelde prijzen toch niet lukken voor jou…aarzel dan niet om ons te contacteren! Dan zoeken we samen een creatieve oplossing!

 

De prijs is incl. 21% btw en het boek van Julia Cameron.

 EARLY BIRD

Wie zich inschrijft voor 10 september ,

krijgt er een notitieboekje van @Mofelitopapelito bovenop.

Een prikkelende uitdagende reis naar meer contact met je eigen speelse kompas, gesteund door een doorwinterde reisgids (met heerlijk verhalend en toch concreet stappenplan) en 2 kwikse reisbegeleidsters die je met zachte doortastendheid doorheen elke etappe laten wroeten. ( deelnemer Zomerwroeten 2020)

 BEGELEIDING

Herfstwroeten wordt begeleid door Tessa Goossens ( Playful Situations) en Siska Hoebeeck ( Studio Siska)

Tessa is facilitator van creatieve processen en clown (letterlijk).

Haar missie is om mensen dichter bij elkaar (en zichzelf) te brengen aan de hand van speelsheid en creativiteit. Het allerliefst spreekt ze improviserend met haar lijf of haar pen. En ze neemt altijd de tijd die nodig is. Het liefst van al zelfs meer. Je herkent haar aan haar kleurrijke schriftjes en stiftjes, het vaakst liggend op de tafel van een Brussels terras.

Zij is belezen, beoefend en enthousiast van: clownerie, Deep Democracy, focussing, journaling, appreciative inquiry, psychodrama, storytelling, improvisatietheater,…

Siska is procesbegeleider en dat doet ze met turbulente zoekende zachtheid.

Haar missie is om ruimte te creëren bij mensen en organisaties voor de verschillende kanten van een verhaal want elk verhaal, elke situatie heeft niet 1 maar verschillende keerzijden. Ze leest graag boeken en eigenlijk nog liever mensen en legt daarbij graag de vinger op de wonde- of liever positiever- op de plek waar groei ontstaat.

Als je Siska zoekt, vind je haar hoogstwaarschijnlijk op een Brussels terras verzonken in een intens gesprek of in haar Studio, alleen met haar gedachten of schrijfsels. In een bos kan ook, samen met haar zoontje en vrouw. Wie zoekt, die vindt.

Siska is geschoold in en werkt graag vanuit Deep Democracy , Appreciative Inquiry, Voice Dialogue, Interculturele Communicatie, Systemisch- en lichaamswerk .

Wroetvragen

De podcast waar we inkijk geven in onze zoektocht naar een creatief leven

Nog vragen, twijfels, opmerkingen?

Of blijf je graag op de hoogte van een volgende wroeteditie?

Laat dan hieronder een berichtje achter.

    Top