Studio Siska | Opleiding Consent Besluitvorming
16727
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16727,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Opleiding Consent Besluitvorming

Dit is een tweetalige opleiding Consent Besluitvorming voor Fiscaliteit Brussels.

 

Als antwoord op de vraag: ‘hoe kunnen we als overheidsorganisatie meer gedragen besluiten nemen?’ ontwikkelde Studio Siska samen met Olivier Chaput (Ecores) een opleiding op maat. In deze praktijkgerichte opleiding reiken we 2 praktische werkwijzen aan om beslissingen in team te nemen via Consent en Deep Democracy. Deze opleiding wordt gecombineerd met 2 individuele coaching ‘on-the-fly’-sessies.  Tijdens deze sessies passen de deelnemers wat ze leerden uit de opleiding toe op de werkvloer en zijn wij erbij als coach om mee voor te bereiden, te observeren en te supporteren. Na afloop bespreken we hoe het liep en waar er nog ruimte is voor groei.

 

Momenteel zijn er al 4 teams ( waaronder het directieteam) gevormd in de organisatie en er staan nieuwe opleidingen gepland.

Top